slide image
slide image

Ruimtes verwarmen met airconditioning

Airconditionings worden vaak geassocieerd met verkoeling. Wist u echter dat u ook ruimtes kunt verwarmen met airconditioning? Zeker als de wintermaanden er weer aankomen biedt een airconditioning systeem de ideale oplossing. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf waar u een airco systeem van hoge kwaliteit kunt kopen? Dan bent u bij Nico’s Koeltechniek aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van airco’s.

Een woning of kantoor verwarmen met de airco in de winter is erg energiezuinig en zorgen voor een goede ventilatie. Natuurlijk werken ze ook omgekeerd. In de zomer kunt u ze dus gebruiken om af te koelen. Een echte win-win situatie dus. Koop daarom een airco systeem bij Nico’s Koeltechniek! Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Nico’s Koeltechniek is actief in de regio van Stampersgat. Bent u woonachtig in plaatsen als Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 28956430.

Nico’s Koeltechniek is specialist in airconditioning systemen

Nico’s Koeltechniek is een bedrijf dat sinds 2007 gespecialiseerd is op het gebied van airconditioning systemen. Bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket: wij verzorgen de levering, de installatie, alsmede nazorg door middel van onderhoud of reparaties.

We zijn werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben al vele klanten tevreden mogen stellen met ons vakmanschap. We vertellen u graag over de voordelen van het verwarmen van ruimtes met airconditioning!

De voordelen van ruimtes verwarmen met airconditioning

Een kamer thuis of een kantoor verwarmen met airconditioning brengt allerlei voordelen met zich mee. Wij geven u een overzicht:

  • De systemen verwarmen op een energiezuinige manier;
  • De airco is multifunctioneel, want kan in de zomer gebruikt worden om ruimtes mee te verkoelen;
  • Het bevordert de ventilatie binnen een ruimte;
  • Airco’s bevorderen de isolatie van gebouwen;

Ook van deze voordelen genieten? Bestel dan airco en geniet ook van energiezuinige verwarming in de winter!

Neem contact op en maak een afspraak!

Wilt u ook ruimtes gaan verwarmen met een airconditioning? Schaf deze dan aan bij Nico’s Koeltechniek! Wij leveren u een airco van hoge kwaliteit. Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier op de website in, of neem telefonisch contact op. Ons telefoonnummer is 06 – 28956430.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken