slide image
slide image

Thuis een airco laten installeren door Nico’s Koeltechniek

Wilt u een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, en die u ook merkt in uw woning? Kies er dan voor om thuis een airco te laten installeren door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden airco’s bij particulieren thuis. Of u nou in een hoekwoning woont, een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap. Alles is mogelijk!

Waarom kiezen voor een airco in uw huis?

Steeds meer mensen kiezen voor een airco in huis, omdat het vele voordelen biedt. Zo creëert u bijvoorbeeld een aangename en constante temperatuur in uw huis. Andere voordelen van een airco in uw huis:

  • Airco in huis geeft verkoeling op warme zomerdagen en verwarming op kille winterdagen;
  • De airco filtert de lucht in uw huis, wat zorgt voor schonere lucht;
  • Met een airco systeem kan er bespaart worden op de jaarlijkse stookkosten;
  • U kunt op afstand de temperatuur regelen middels een afstandsbediening;
  • Plotseling verwarmen en afkoelen gaat uitstekend met een airco.

Kies ervoor om Nico’s Koeltechniek in te schakelen voor de installatie, zodat u zich zelf niet met deze lastige taak hoeft te bemoeien. Door de installatie te laten uitvoeren door onze professionals garanderen wij u dat u jarenlang plezier heeft van uw airco!

Airco laten installeren door Nico’s Koeltechniek in uw huis

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de installatie, u bent bij ons op het juiste adres voor meer dan alleen dat. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Daarnaast werken wij samen met de firma Ambrava, die ook service hoog in het vaandel heeft staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor uw thuis airco

Wilt u gebruikmaken van de kennis en kunde die wij u te bieden hebben op het gebied van een thuis airco? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Nico’s Koeltechniek staat voor u klaar!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken