slide image
slide image

Split airco

Bent u op zoek naar een nieuwe split airco? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren verschillende soorten split airco’s voor bij u thuis of voor uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien. Zo bent u altijd zeker van de juiste split airco voor uw situatie. Waar wacht u dus nog op? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, dan maken wij direct een passende offerte.

Wat is een split airco?

De naam zegt het eigenlijk al; een split airco is een airco die gescheiden is. Hierdoor kunnen de verdamper, die voor de koude lucht zorgt en de condensor, die de warmte afgeeft, binnen en buiten staan. Hierdoor is het systeem extra efficiënt. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Efficiënter koelen
  • Staat beter

Een split airco heeft dus vele voordelen voor uw huis of uw bedrijf. En wanneer u deze laat installeren en onderhouden door Nico’s Koeltechniek bent u helemaal voordelig bezig. Naast onze scherpe prijzen zijn wij namelijk ook al jaren dé expert op het gebied van koeltechniek waardoor wij u van het juiste advies voorzien en ook de montage vakkundig uitvoeren.

Over Nico’s Koeltechniek

Nico’s Koeltechniek bestaat al ruim 10 jaar en is dan ook een expert te noemen op het gebied van koeltechniek en split airco’s. Nico’s Koeltechniek verzorgt de aanschaf, de installatie en het onderhoud van uw koelsysteem. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor het complete pakket. Wij voeren onze werkzaamheden bij particulieren maar ook bij bedrijven, ons maakt het niet uit. Wij helpen u hoe dan ook aan het perfecte binnenklimaat.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Bent u dus op zoek naar een split airco en een bedrijf die ook de installatie kan verrichten? Zoek dan niet verder, u heeft het perfect bedrijf gevonden. Wij helpen u bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat waarin u fijn kunt wonen of werken. Waar wacht u dus nog op, neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Veel van mijn klanten bevinden zich in de omgeving van Klundert, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Fijnaart, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch.

Split Airco

Split airco installatie

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken