slide image
slide image

Split airco

Bent u op zoek naar een nieuwe split airco? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren verschillende soorten split airco’s voor bij u thuis of voor uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien. Zo bent u altijd zeker van de juiste split airco voor uw situatie. Waar wacht u dus nog op? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, dan maken wij direct een passende offerte.

Wat is een split airco?

De naam zegt het eigenlijk al; een split airco is een airco die gescheiden is. Hierdoor kunnen de verdamper, die voor de koude lucht zorgt en de condensor, die de warmte afgeeft, binnen en buiten staan. Hierdoor is het systeem extra efficiënt. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Efficiënter koelen
  • Staat beter

Een split airco heeft dus vele voordelen voor uw huis of uw bedrijf. En wanneer u deze laat installeren en onderhouden door Nico’s Koeltechniek bent u helemaal voordelig bezig. Naast onze scherpe prijzen zijn wij namelijk ook al jaren dé expert op het gebied van koeltechniek waardoor wij u van het juiste advies voorzien en ook de montage vakkundig uitvoeren.

Over Nico’s Koeltechniek

Nico’s Koeltechniek bestaat al ruim 10 jaar en is dan ook een expert te noemen op het gebied van koeltechniek en split airco’s. Nico’s Koeltechniek verzorgt de aanschaf, de installatie en het onderhoud van uw koelsysteem. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor het complete pakket. Wij voeren onze werkzaamheden bij particulieren maar ook bij bedrijven, ons maakt het niet uit. Wij helpen u hoe dan ook aan het perfecte binnenklimaat.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Bent u dus op zoek naar een split airco en een bedrijf die ook de installatie kan verrichten? Zoek dan niet verder, u heeft het perfect bedrijf gevonden. Wij helpen u bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat waarin u fijn kunt wonen of werken. Waar wacht u dus nog op, neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Veel van mijn klanten bevinden zich in de omgeving van Klundert, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Fijnaart, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch.

Split Airco

Split airco installatie

Vrijblijvend contact opnemen

Ruimtes verwarmen met airconditioning

Airconditionings worden vaak geassocieerd met verkoeling. Wist u echter dat u ook ruimtes kunt verwarmen met airconditioning? Zeker als de wintermaanden er weer aankomen biedt een airconditioning systeem de ideale oplossing. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf waar u een airco systeem van hoge kwaliteit kunt kopen? Dan bent u bij Nico’s Koeltechniek aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van airco’s.

Een woning of kantoor verwarmen met de airco in de winter is erg energiezuinig en zorgen voor een goede ventilatie. Natuurlijk werken ze ook omgekeerd. In de zomer kunt u ze dus gebruiken om af te koelen. Een echte win-win situatie dus. Koop daarom een airco systeem bij Nico’s Koeltechniek! Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Nico’s Koeltechniek is actief in de regio van Stampersgat. Bent u woonachtig in plaatsen als Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 28956430.

Nico’s Koeltechniek is specialist in airconditioning systemen

Nico’s Koeltechniek is een bedrijf dat sinds 2007 gespecialiseerd is op het gebied van airconditioning systemen. Bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket: wij verzorgen de levering, de installatie, alsmede nazorg door middel van onderhoud of reparaties.

We zijn werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben al vele klanten tevreden mogen stellen met ons vakmanschap. We vertellen u graag over de voordelen van het verwarmen van ruimtes met airconditioning!

De voordelen van ruimtes verwarmen met airconditioning

Een kamer thuis of een kantoor verwarmen met airconditioning brengt allerlei voordelen met zich mee. Wij geven u een overzicht:

  • De systemen verwarmen op een energiezuinige manier;
  • De airco is multifunctioneel, want kan in de zomer gebruikt worden om ruimtes mee te verkoelen;
  • Het bevordert de ventilatie binnen een ruimte;
  • Airco’s bevorderen de isolatie van gebouwen;

Ook van deze voordelen genieten? Bestel dan airco en geniet ook van energiezuinige verwarming in de winter!

Neem contact op en maak een afspraak!

Wilt u ook ruimtes gaan verwarmen met een airconditioning? Schaf deze dan aan bij Nico’s Koeltechniek! Wij leveren u een airco van hoge kwaliteit. Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier op de website in, of neem telefonisch contact op. Ons telefoonnummer is 06 – 28956430.

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken