slide image
slide image

Split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek

Wilt u werken in een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar ook merkt in uw woning of gebouw. Kies dan voor een split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden split airco’s bij particulieren thuis en voor bedrijven.

Hoe werkt een split airco?

Wat is eigenlijk een split airco en wat zijn de voordelen? Een split airco is een gescheiden airco. De warme en koude lucht worden van elkaar afgesplitst. Hoe dat werkt? De verdamper die zorgt voor de koude lucht en de condensor voor de warme lucht kunnen binnen en buiten staan. De voordelen van een split airco inclusief montage zijn: het systeem is efficiënt en milieuvriendelijker en het staat beter.

Waarom kiezen voor een split airco inclusief montage?

Door te kiezen voor een split airco, kiest u niet alleen voor de voordelen die een airco thuis of op het kantoor te bieden heeft. U kiest naast een aangename en constante temperatuur of een gefilterde lucht, ook voor het gemak van de split airco inclusief montage. Door een professional op het gebied van koeltechniek hiervoor in te schakelen, hoeft u zelf niet met deze lastige taak te bemoeien.

Wat is een multi split airco inclusief montage?

Nico’s Koeltechniek levert niet alleen een split airco. Ook plaatsen wij een multi split airco: een warmtepomp systeem, dat uit meerdere units bestaat. Een buitenunit kan meerdere binnen units airco’s voorzien van koele lucht in de zomer. En in de winter kan de airco split unit inclusief montage meerdere ruimtes opwarmen. De multi split airco buitenunit kan wel vijf binnen units koelen en/of opwarmen en is daarom ideaal in een hotel of op kantoor.

Dé airco voor in de slaapkamer inclusief montage

Een split airco inclusief montage is erg geschikt voor in de slaapkamer. De split airco is stil. Waar andere airco’s irritante bijgeluiden produceren, daar heeft de split airco geen last van. Zo kunt u rustig slapen en is tegelijkertijd de temperatuur perfect.

Nico’s Koeltechniek helpt u met uw split airco

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de montage, u kiest voor meer dan alleen dat. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Sinds 2014 werken wij samen met de firma Ambrava voor onze split airco’s. Zij hebben ook service hoog in het vaandel staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor het bespreken van uw wensen

Wilt u gebruikmaken van de kennis die wij u te bieden hebben op het gebied van split airco inclusief montage? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest is de montage inbegrepen. Daarnaast kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een arico onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit gaat ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken