slide image
slide image

Split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek

Wilt u werken in een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar ook merkt in uw woning of gebouw. Kies dan voor een split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden split airco’s bij particulieren thuis en voor bedrijven.

Waarom kiezen voor een split airco inclusief montage?

Door te kiezen voor een split airco, kiest u niet alleen voor de voordelen die een airco thuis of op het kantoor te bieden heeft. U kiest naast een aangename en constante temperatuur of een gefilterde lucht, ook voor het gemak van de split airco inclusief montage. Door een professional op het gebied van koeltechniek hiervoor in te schakelen, hoeft u zelf niet met deze lastige taak te bemoeien.

Nico’s Koeltechniek helpt u met uw split airco

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de montage, u kiest voor meer dan alleen dat. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Sinds 2014 werken wij samen met de firma Ambrava voor onze split airco’s. Zij hebben ook service hoog in het vaandel staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor het bespreken van uw wensen

Wilt u gebruikmaken van de kennis en kunde die wij u te bieden hebben op het gebied van split airco inclusief montage? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken

Contact
Afspraak maken
Vrijblijvende offerte
nicoskoeltechniek@gmail.com
06 2895 6430