Nico's Koelmontage verzorgt graag uw airconditioning

Split airco inclusief montage voor aangename temperaturen

Een split airco (inclusief montage) kan uw leven een stuk aangenamer maken. Want wilt u leven in een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Of werken in een ruimte waar airconditioning aanwezig is? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar ook voelbaar zijn in uw woning of gebouw. Kies dan voor een split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden split airconditioning units voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Vraag advies aan

Waarom mensen Nico’s Koeltechniek inschakelen voor split airco

  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Nette montage!
  • Goede recensies!
  • Persoonlijk contact!

Waarom kiezen voor een split airco inclusief montage?

Het levert u thuis of op kantoor een aangename en constante temperatuur op, evenals een gefilterde lucht. En kiest u voor een airco split unit inclusief montage door ons, dan bespaart u ook nog eens op de installatiekosten. Dus wilt u bijvoorbeeld een nieuwe airco op de slaapkamer inclusief montage bestellen? Dan plaatsen wij de airco unit zonder extra kosten voor u.

image

De voordelen

Ook hebben split airconditionings meerdere voordelen ten opzichte van monoblock modellen:

  • de binnenunit maakt nauwelijks geluid (afhankelijk van het model)weinig lawaai
  • binnenunit is compact vormgegeven
  • dankzij zijn compacte afmetingen minder in het oog springend
  • efficiënter en milieuvriendelijker

Er zijn echter ook een aantal nadelen:

  • lastiger te installeren – daarom raden we aan altijd te kiezen voor een single of multi split airconditioning unit inclusief montage
  • vereist ruimte buiten voor de buitenunit (meestal geen probleem)

Wat is het verschil tussen een airco split unit en een multi split airco?

Als je in de markt bent voor een (multi) split airco inclusief montage om de komende winter warm en voordelig door te komen, dan is het belangrijk dat u het verschil weet tussen de diverse soorten split airco’s. Binnen de categorie ‘split airco’s’ maken we onderscheid tussen twee soorten, namelijk single split units en multi split units. Bij een single split airco unit is er sprake van één buitenunit die gekoppeld is met een enkele binnenunit, terwijl een multi split airco buitenunit gekoppeld kan worden aan meerdere binnenunits. Daar waar een single split airco ideaal is voor het verwarmen van een enkele ruimte, leent multi split airconditioning zich bij uitstek voor het verkoelen en/of verwarmen van meerdere ruimtes of zelfs een hele woning.

Kortom, het verschil tussen een single split airco en een multi split airconditioning is het aantal binnenunits.

Wat andere mensen over Nico's Koeltechniek zeggen

Hans Verbaarendse
Topper, door Nico zijn er bij mij 2 aircos geplaatst en het ziet er goed uit en werken prima.
Alles volgens afspraak gedaan en het afval is netjes meegenomen.
Echt een aanrader.

(review op Google)

Dé airco voor in de slaapkamer inclusief montage

Een split airco inclusief montage is erg geschikt voor in de slaapkamer. De split airco is namelijk muisstil. Waar andere airco’s irritante bijgeluiden produceren, doet de split airco dit niet. Zo kunt u rustig slapen en is tegelijkertijd de temperatuur in huis perfect.

Wat voor soort split airco kopen?

Twijfel je tussen een single en multi split airco? Achterhaal dan of je één of meerdere ruimtes wil verkoelen of verwarmen. Zoekt u een airco voor in slechts één ruimte, bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer,, dan volstaat een single airco split unit (inclusief montage). Wanneer u meerdere ruimtes wil verwarmen of verkoelen heeft u multi split airconditioning nodig. Benieuwd naar welk model specifiek voor u uitkomst biedt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of vraag meer informatie aan.

Nico’s Koeltechniek helpt u met uw split airco

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de montage, u kiest voor meer dan dat alleen. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan services, waaronder gratis advies en installatie en een jarenlange garantie voor een goede reparatie. Sinds 2014 werken wij samen met de firma Ambrava voor onze split airco’s. Zij hebben ook service hoog in het vaandel staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor het bespreken van uw wensen?

Wilt u gebruikmaken van de kennis die wij u te bieden hebben op het gebied van de split airco inclusief montage door ons? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Wilt u gratis advies omtrent airconditioning? Wij komen graag bij u langs en bieden o.a. airco service in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Vraag advies aan

Stel uw vraag

Veel gestelde vragen

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s Koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is, heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en de compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest, is de montage inbegrepen. Mocht er na de installatie nog iets aan de hand zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Dat is de service die wij u bieden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een airco onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.