slide image
slide image

Over ons

Een airco installeren in een bedrijfspand of een ander (groot) gebouw? Of wilt u uw airco laten maken? Hierbij is van belang dat dit op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Dit geldt ook wanneer u thuis een airco heeft. Op deze manier profiteert u namelijk altijd van het beste resultaat. Bij Nico’s Koeltechniek bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wij zijn u graag van dienst bij het installeren van airco’s, maar ook voor het uitvoeren van diverse keuringen. Bij deze keuringen kunt u denken aan het keuren van diverse elektrische gereedschappen, ladders, trappen en rolsteigers (groot en klein).

Wij zijn v.a 2 april t/m 1 september telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:30 uur.
V.a 1 september t/m 1 april zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00.
In het weekend zijn wij gesloten. Voor offertes kunt u een email sturen of het contactformulier invullen.

Wij komen bij u thuis langs

Nico’s Koeltechniek is opgericht door Nico. Nico werkte zelf als vliegtuigbouwer bij Fokker. Na het faillissement van Fokker en omscholing via de SOM is hij in 1999 het bedrijf gestart in Maintenance service. Hierbij verzorgt Mary de planning.

In 2007 hebben we onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de koeltechniek. Zo voeren we het onderhoud uit voor diverse winkels, cafetaria’s en cafés. Bij onze werkzaamheden verlenen we ook altijd service voor eventuele vragen en dergelijke. Uiteraard plaatsen en onderhouden we ook airco’s voor particulieren. Gewoon bij u thuis!

Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Jarenlang ervaring op het gebied van koeltechniek;
  • Snelle service;
  • Altijd persoonlijk contact;
  • Professionele keuringen;
  • Nette montage.

Keuren door Nico’s Koeltechniek

Sinds 2013 voeren wij ook voor bedrijven ook keuringen uit van gereedschappen. Het is namelijk belangrijk dat u altijd zeker weet dat uw gereedschap voldoet aan de kwaliteit- en veiligheidseisen. Door gebruik te maken van onze keuringen kunt u met een gerust hart aan het werk gaan met uw gereedschappen of andere gebruiksvoorwerpen.

Neem direct contact op!

Zoals u ziet zijn wij op vele markten thuis. Graag voorzien we u van een vrijblijvende offerte en/of advies. Heeft u nog vragen? Ook dan helpen we uiteraard verder. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar 06-28956430 of door een e-mail te sturen naar nicoskoeltechniek@gmail.com. 

Wij zijn v.a 2 april t/m 1 september telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:30 uur.
V.a 1 september t/m 1 april zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00.
In het weekend zijn wij gesloten. Voor offertes kunt u een email sturen of het contactformulier invullen.

Woont u in de buurt van Klundert, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Fijnaart, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur of Oudenbosch en wilt u graag een airco laten repareren of installeren? Neem dan gelijk contact op met Nico.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op!

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken