slide image
slide image

Mobiele airco kopen?

Wilt u graag een mobiele airco kopen voor verkoeling op een warme, zomerse dag, of juist aangenamere temperaturen in de winterse maanden? Bij Nico’s Koeltechniek koopt u airconditioning systemen van de hoogste kwaliteit! Wij zijn gespecialiseerd in airco’s en leveren verschillende soorten airco’s van het merk Samsung, waaronder mobiele airco’s. Als de zon buiten flink aan het branden is en het ook binnen maar moeilijk uit te houden is kan verkoeling ontzettend welkom zijn.

Een airco systeem is dan precies wat u nodig heeft. Dit is namelijk het perfecte hulpmiddel om woningen of kantoren mee te verkoelen. Echter kunnen airco systemen ook gebruikt worden om kamers mee te verwarmen. Hier bespaart u veel energie mee, verbetert u de ventilatie en zorgt u voor aangenamere temperaturen. De mobiele airco is makkelijk verplaatsbaar. Doordat deze voor zowel verkoeling als verhitting kan zorgen is het systeem erg multifunctioneel. Wat ons betreft een echte win-win situatie!

Nico’s Koeltechniek beschikt over meer dan 10 jaar ervaring en vertelt u graag meer over de verschillende airco’s die we aanbieden. Wilt u een mobiele airco kopen? Vraag dan vrijblijvend om meer informatie of een scherpe offerte door contact met ons op te nemen. U kunt telefonisch contact opnemen via 06 – 28956430.

Wij zijn actief in de hele regio van Stampersgat. Komt u uit plaatsen in de omgeving, zoals Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch? Ook dan zijn we u graag van dienst!

Dé specialist in mobiele airco systemen

Het in Stampersgat gevestigde bedrijf Nico’s Koeltechniek werd in 2007 opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met airconditioning systemen te maken heeft. Zo leveren wij het totaalpakket, van de levering tot de installatie en de bijbehorende nazorg (waarbij u kunt denken aan onderhoud en reparatiewerkzaamheden).

Nico’s Koeltechniek heeft zowel particuliere als zakelijke klanten en heeft al vele mensen blij mogen maken met een mooie airconditioning. Niet voor niets ontvangen wij altijd vele goeie recensies. Als u een mobiele airco wilt kopen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Waarom een mobiele airco kopen?

De mobiele airco is een systeem dat zowel voor verkoeling kan zorgen en als luchtontvochtiger werkt. Het werkt als volgt. De warmte wordt door het systeem uit de lucht getrokken, waarna het in aanraking komt met een koelvloeistof. Vervolgens blaast de mobiele airco weer koude lucht de kamer in. Dit zorgt er tevens voor dat vocht uit de lucht onttrokken wordt. De condens die hierdoor ontstaat wordt door middel van een slang via een raam naar buiten gevoerd. Door een mobiele airco te kopen geniet u dus van diverse voordelen:

  • Een energiezuinige manier om kamers te verkoelen;
  • Multifunctioneel, want de airco zorgt zowel voor verkoeling als luchtonttrekking;
  • Bevorderde ventilatie binnen ruimtes;
  • Verbeterde isolatie van gebouwen;

Ook van deze voordelen genieten? Plaats dan je bestelling bij Nico’s Koeltechniek en geniet van een mooie Samsung airconditioning!

Vraag een offerte aan!

Zou u graag een mobiele airco kopen? Plaats dan uw bestelling bij Nico’s Koeltechniek! Bij ons bent u verzekerd van een airco systeem van de beste kwaliteit. Voor meer informatie of het aanvragen van een scherpe offerte kunt u vrijblijvend verder informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 28956430. Ook kunt u een bericht sturen door middel van het contactformulier op onze website. U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie terug.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken