Nico's Koelmontage verzorgt graag uw airconditioning

Aangename temperaturen met een split airco (inclusief montage)

Een split airco (inclusief montage) kan u leven een stuk aangenamer maken. Want wilt u leven in een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Of werken in een ruimte waar airconditioning aanwezig is? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar ook voelbaar zijn in uw woning of gebouw. Kies dan voor een split airco inclusief montage door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden split airco’s bij particulieren thuis en voor bedrijven.

Vraag advies aan

Waarom mensen Nico’s Koeltechniek inschakelen voor split airco

  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Nette montage!
  • Goede recensies!
  • Persoonlijk contact!

Hoe werkt een split airco?

Wat is eigenlijk een split airco en wat zijn de voordelen? Een split airco is een gescheiden airco die werkt op basis van een warmtepompsysteem. De warme en koude lucht worden van elkaar afgesplitst. Hoe dat werkt? De verdamper zorgt voor de koude lucht met behulp van koelvloeistof en de condensor zorgt voor de warme lucht.

De voordelen van een airco split unit inclusief montage? Het systeem is efficiënt en milieuvriendelijker en het staat beter dan een mobiele airconditioning in huis.

image

Waarom kiezen voor een split airco inclusief montage?

Het levert u thuis of op kantoor een aangename en constante temperatuur op, evenals een gefilterde lucht. En kiest u voor een airco split unit inclusief montage door ons, dan bespaart u ook nog eens op de installatiekosten. Dus wilt u bijvoorbeeld een nieuwe airco op de slaapkamer inclusief montage bestellen? Dan plaatsen wij de airco unit zonder extra kosten voor u.

Wat is een multi split airco inclusief montage?

Nico’s Koeltechniek levert niet alleen een split airco inclusief montage. Ook kunnen wij u voorzien van een multi split airco inclusief montage. Dit is een warmtepomp systeem dat uit meerdere units bestaat. Een buitenunit kan meerdere binnenunit-airco’s voorzien van koele lucht in de zomer. En in de winter kan de airco split unit inclusief montage meerdere ruimtes opwarmen. De multi split airco buitenunit kan wel vijf binnenunits koelen en/of opwarmen en is daarom ideaal in een hotel of op kantoor.

Wat andere mensen over Nico's Koeltechniek zeggen

Hans Verbaarendse
Topper, door Nico zijn er bij mij 2 aircos geplaatst en het ziet er goed uit en werken prima.
Alles volgens afspraak gedaan en het afval is netjes meegenomen.
Echt een aanrader.

(review op Google)

Dé airco voor in de slaapkamer inclusief montage

Een split airco inclusief montage is erg geschikt voor in de slaapkamer. De split airco is namelijk stil. Waar andere airco’s irritante bijgeluiden produceren, doet de split airco dit niet. Zo kunt u rustig slapen en is tegelijkertijd de temperatuur in huis perfect.

Nico’s Koeltechniek helpt u met uw split airco

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de montage, u kiest voor meer dan dat alleen. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan services, waaronder gratis advies en installatie en een jarenlange garantie voor een goede reparatie. Sinds 2014 werken wij samen met de firma Ambrava voor onze split airco’s. Zij hebben ook service hoog in het vaandel staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor het bespreken van uw wensen?

Wilt u gebruikmaken van de kennis die wij u te bieden hebben op het gebied van de split airco inclusief montage door ons? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Wilt u gratis advies omtrent airconditioning? Wij komen graag bij u langs en bieden o.a. airco service in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Vraag advies aan

Stel uw vraag

Veel gestelde vragen

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s Koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is, heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en de compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest, is de montage inbegrepen. Mocht er na de installatie nog iets aan de hand zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Dat is de service die wij u bieden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een airco onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.