slide image
slide image

Op zoek naar koeltechniek Roosendaal?

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van koeltechniek in Roosendaal om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Wilt u genieten van de voordelen die Nico’s Koeltechniek u, uw gezin of collega’s te bieden heeft? Maak dan kennis met onze koeltechniekservice en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken.

Kiezen voor koeltechniekservice Roosendaal

Als u kiest voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Inmiddels hebben wij een diverse expertise opgedaan, door te werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Roosendaal en (directe) omgeving.

De voordelen van een airco als koeltechniek

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco als koeltechniek in huis of op kantoor te Roosendaal zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • Door een airco kunt u lekkerder werken of slapen
  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen
  • De lucht wordt gefilterd
  • Draagt bij aan de isolatie van een gebouw

Door te kiezen voor een airconditioning, is kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap.

Contact opnemen met Nico’s Koeltechniek

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring die wij u te bieden hebben op het gebied van koeltechniek in Roosendaal? U kunt gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken