slide image
slide image

Koeltechniek Bergen op Zoom

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van een binnenklimaat waarin u zonder problemen in kunt werken, leven en slapen? Laat u dan eens adviseren door Nico’s Koeltechniek. Wij zijn al jarenlang dé expert op het gebied van koeltechniek in Bergen op Zoom. Wij helpen dan ook graag een binnenklimaat te realiseren waarin u zonder problemen het hele jaar door kunt wonen en werken. Wij installeren airco’s zowel voor bedrijven als voor particulieren. Meer weten over de mogelijkheden bij u thuis of in uw bedrijfspand? Neem dan snel contact met ons op!

Meer dan koeltechniek alleen

Bij Nico’s Koeltechniek kunt u niet alleen terecht om een airco te kopen, maar wij instaleren deze ook vakkundig. Maar dat is niet alles, wanneer u voor Nico’s Koeltechniek kiest, geniet u ook van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundige en nette montage
  • Persoonlijk advies en contact

Wij zijn dus zeker het juiste adres voor koeltechniek in Bergen op Zoom. Graag helpen wij u dan ook een binnenklimaat te realiseren dat bij uw wensen en verwachtingen passen. Of u nu een groot bedrijfspand wilt voorzien van een aircosysteem of wanneer dit gewoon bij u thuis is. Nico’s Koeltechniek staat graag voor u klaar.

Over ons

Nico’s Koeltechniek is sinds 2007 in bedrijf en verricht onderhoud, service en installatie van koelsystemen bij particulieren, winkels, bedrijven en diverse restaurants en cafetaria’s. Wij zijn van vele markten thuis en zijn dan ook zonder twijfel het juiste adres voor koeltechniek in Bergen op Zoom maar ook elders in Nederland. Door onze persoonlijke aanpak geven wij het juiste advies om het optimale binnenklimaat bij u thuis of binnen uw bedrijf te creëren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u wel eens weten wat Nico’s Koeltechniek voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken bij u thuis of bij uw onderneming. Aldaar kijken wij graag wat de beste oplossing voor uw situatie is. Kies dus voor Nico’s Koeltechniek, het adres voor koeltechniek in Bergen op Zoom!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken