slide image
slide image

Keuren

Wist u dat het wettelijk verplicht is dat uw elektrische gereedschappen, maar ook uw ladders, trappen en rolsteigers, regelmatig gekeurd moeten worden? Op deze manier voorkomt u problemen en zorgt u er altijd voor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Heeft u werknemers in dienst? Dan is het uw taak, als werkgever, om te allen tijde te kunnen garanderen dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Zorg er dus altijd voor dat uw gereedschap en installaties voldoen aan de wettelijke normen en dus veilig zijn.

U kunt bij ons terecht voor diverse keuringen. Sinds 2013 is Nico namelijk keurmeester voor het keuren van diverse elektrische gereedschappen, trappen, ladders en rolsteigers (groot en klein).

Wat houdt keuren in?

Indien u kiest voor een keuring krijgen gecertificeerde elektrische machines een keuringssticker. Deze sticker laat zien tot wanneer de keuring geldig is. Daarnaast krijgt u ook een certificaat, waar alle vereiste en belangrijke gegevens over de machine en de keuring in staan. In de meeste gevallen is een keuring 1 jaar geldig. Wanneer u bepaalde gereedschappen vaak gebruikt, kan het voorkomen dat deze ook vaker moet worden gekeurd.

Waarom is keuring belangrijk?

Het regelmatig laten keuren van gereedschappen is belangrijk vanwege de volgende redenen:

  • Veiligheid van u en uw medewerkers;
  • Het is wettelijk verplicht;
  • Regelmatig keuren voorkomt problemen;
  • U houdt altijd overzicht van de arbeidsmiddelen.

Schakel de hulp in van Nico’s Koeltechniek!

Woont u in de buurt van Klundert, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Fijnaart, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur of Oudenbosch wilt u uw gereedschap laten keuren? Wij helpen u hier graag mee verder. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen geven. Op deze manier krijgt u direct een overzicht van de kosten. Heeft u nog vragen over onze keuringen? Ook dan staan we u graag te woord!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken