slide image
slide image

Airconditioning onderhoud van Nico’s Koeltechniek

Nico’s Koeltechniek is een airconditioning onderhoud bedrijf dat gevestigd is in Stampersgat. Zit u nu al een tijdje in een benauwde ruimte omdat uw airco niet goed meer functioneert? Moet u om de 5 minuten naar buiten om een luchtje te scheppen? Of heeft u het gevoel dat uw airconditioning gewoon een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Dan is Nico’s Koeltechniek het bedrijf voor u. Wij zijn begonnen in 1999 als maintenance service bedrijf en hebben ons in de loop der jaren flink ontwikkeld. In 2007 zijn door ons de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met koeltechniek. Inmiddels hebben wij dus jarenlange ervaring. Beschikt u over een airconditioning die onderhoud nodig heeft? Maak dan direct een afspraak, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Het belang van airconditioning onderhoud

Als Nederlanders zijn we niet gezegd met een stabiel en betrouwbaar klimaat. Buitentemperaturen die met regelmaat veranderen zijn bijna typisch Hollands te noemen. Dit zult u ook binnen in uw bedrijfspand of woning merken. Een goed functionerende airconditioning lost dit probleem voor u op. Een airco zal benauwde ruimtes doen afkoelen en dus minder benauwd maken. Echter kan een airco ook de lucht voor u (bij-)verwarmen. Hierdoor zal de ruimte waar de airco is geïnstalleerd altijd op een voor u prettige temperatuur zitten en zult u aanzienlijk fijner alle activiteiten kunnen verrichten waar u de ruimte voor gebruikt. Airconditioningsystemen filteren daarnaast ook nog eens de lucht, en dragen bij aan de isolatie van een gebouw. Al deze voordelen zult u mislopen als uw airco niet goed functioneert. Airconditioning onderhoud is daarom van groots belang.

Waarom Nico’s Koeltechniek?

Vanwege onze jarenlange ervaring bent u bij Nico’s Koeltechniek verzekert van kwalitatief uitstekende service. Door uw airconditioning onderhoud door een professional te laten verrichten, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Na het airconditioning onderhoud door Nico’s Koeltechniek zal uw airco weer als nieuw functioneren. Daarbij bieden wij onze diensten aan tegen een voor u prettig tarief.

Neem contact met ons op

Zoekt u een bedrijf dat airconditioning onderhoud werkzaamheden voor u kan verrichten? Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder. U kunt direct een afspraak maken via onze site, door het formulier in te vullen. Had u meer informatie gewild? Neem dan contact met ons op voor gratis en geheel vrijblijvend advies, of bel ons op 06-28956430 . Met Nico’s Koeltechniek kunt u weer genieten van een aangename binnentemperatuur.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken