slide image
slide image

Airconditioning installatie

De installatie van een airconditioning is voor de meeste mensen niet eenvoudig. Dat is iets wat wij bij Nico’s Koeltechniek goed begrijpen. Heeft u net een nieuw airconditioning systeem aangeschaft maar weet u niet hoe u deze moet plaatsen en aan de praat krijgen? Bij ons bent u aan het goede adres. Nico’s Koeltechniek is een bedrijf dat zich specialiseert in koeltechniek en daar alle aan verwante werkzaamheden voor verricht. Wij kunnen bij u thuis of in uw bedrijfspand de airconditioning installatie voor u verrichten of uw systeem van onderhoud voorzien. Door ons de airconditioning installatie te laten doen, laat u de installatie over aan een professional en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Jarenlange ervaring

Nico’s Koeltechniek is in 1999 door Nico begonnen als maintenance service bedrijf. Daarvoor werkte hij als vliegtuigbouwer bij Fokker. Na het faillissement daarvan heeft hij Nico’s Koeltechniek opgericht. In 2007 besloot hij de bedrijfsactiviteiten uit te breiden door zich tevens te specialiseren in koeltechniek. Sindsdien heeft hij zijn expertises op dit gebied steeds verder uitgebreid. Inmiddels heeft Nico jarenlange ervaring en verricht hij diverse werkzaamheden op het gebied van koeltechniek. Zo kan hij de installatie van airconditionings voor u doen, en onderhoud werkzaamheden verrichten. Ons bedrijf is van vele markten thuis. Door Nico de airconditioning installatie te laten doen bent u verzekert van een netto montage door een professional.

Totaalpakket

Bij Nico’s Koeltechniek kunt u kiezen voor het totaalpakket. Dat betekent voor u dat u een veelomvattend pakket krijgt aangeboden van verschillende service en diensten. Nico’s Koeltechniek zal dan de airconditioning installatie voor u regelen, alsmede het onderhoud daarvan. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de airco’s. U kunt van alle voordelen (zoals temperatuurregulatie, luchtfiltering, extra isolatie van het gebouw en frissere lucht) genieten terwijl u zich gewoon op uw eigen werkzaamheden kunt blijven focussen. De airconditionings die door Nico’s Koeltechniek geleverd worden zijn van het merk Samsung. Bij ons bent u verzekerd van een professionele montage van een kwalitatief zeer goed airconditioningsysteem, en dat tegen voor u prettige prijzen.

Maak een afspraak voor airconditioning installatie

Heeft u interesse in de diensten van Nico’s Koeltechniek omtrent airconditioning installatie en/of onderhoud? Neem dan nu contact met ons op door het formulier op onze site in te vullen. Wij bieden u echter ook graag gratis en vrijblijvend advies aan. Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen via de site. Had u liever willen bellen? Dan zijn wij te bereiken op het mobiele nummer 06-28956430 .

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken