slide image
slide image

Airco thuis laten installeren door Nico’s Koeltechniek

Wilt u werken in een binnenklimaat waar u heerlijk kunt wonen en slapen? Dit omdat u klaar bent met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar ook merkt in uw woning. Kies dan voor een airco thuis laten installeren door Nico’s Koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden airco’s bij alle particulieren thuis. Of u nou in een hoekwoning woont, een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap. Alles is mogelijk!

Waarom kiezen voor een airco thuis laten installeren?

Door te kiezen voor een airco thuis, kiest u niet alleen voor de voordelen die een airco in uw huis te bieden heeft. U kiest naast een aangename en constante temperatuur of een gefilterde lucht, ook voor het gemak van de airco laten installeren. Door een professional op het gebied van koeltechniek hiervoor in te schakelen, hoeft u zelf niet met deze lastige taak te bemoeien.

Airco voor thuis laten installeren door Nico’s Koeltechniek

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor de installatie, u bent bij ons op het juiste adres voor meer dan alleen dat. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Daarnaast werken wij samen met de firma Ambrava, die ook service hoog in het vaandel heeft staan.

Kennismaken met Nico’s Koeltechniek voor uw thuis airco

Wilt u gebruikmaken van de kennis en kunde die wij u te bieden hebben op het gebied van een airco voor thuis? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken