slide image
slide image

Ervaren airco service Zevenbergen gezocht?

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Nico’s Koeltechniek biedt u voordelen om van te genieten. Maak hiervoor kennis met onze airco service Zevenbergen en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken.

Kies voor onze airco service Zevenbergen

Kiest u voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, dan kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Door te werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Zevenbergen en omgeving, hebben we inmiddels diverse expertise opgedaan.

Voordelen van airconditioning

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco thuis of op kantoor zijn:

  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen
  • De lucht wordt gefilterd
  • Draagt bij aan de isolatie van een gebouw
  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • Door een airco kunt u lekkerder werken of slapen

Door te kiezen voor een airconditioning, is kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap.

Contact opnemen met Nico’s Koeltechniek voor service en onderhoud

Geïnteresseerd geraakt in onze expertise op het gebied van airco service Zevenbergen en wilt u contact opnemen? Of wellicht heeft u een vraag of opmerking die u wilt stellen, voordat u besluit een afspraak te maken. Maak gebruik van de knoppen aan de rechterkant van uw scherm om informatie aan te vragen of direct een afspraak te maken!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken