slide image
slide image

Airco service in Roosendaal nodig?

Een airco service in Roosendaal is geen overbodige luxe bij warm weer. Bent u dan ook op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Wilt u genieten van de voordelen die Nico’s Koeltechniek u, uw gezin of collega’s te bieden heeft? Maak dan kennis met onze airco service Roosendaal en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken. Wij helpen u graag aan een geschikte airco in Roosendaal.

Kiezen voor airco service Roosendaal

Als u kiest voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services (onderhoud), zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Vanaf dat moment kon men voor airconditioning in Roosendaal bij ons terecht.

Inmiddels hebben wij diverse expertises opgedaan, door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Roosendaal en omgeving. Wilt u een airco kopen in Roosendaal? U zit bij ons goed voor verschillende systemen, installatie en airco reparatie in Roosendaal.

De voordelen van een airconditioning

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur als u voor de juiste airco kiest. Een aantal voordelen van een airco in huis of op kantoor zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • Door een airco kunt u lekkerder slapen of werken
  • Een airco kan ook (bij)verwarmen
  • De lucht wordt gefilterd
  • Een airco draagt bij aan de isolatie van een gebouw
  • Een airco draagt bij een betere klimaatbeheersing

Gratis advies en installatie

Kiezen voor airconditioning in Roosendaal, maakt kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap. Wij bieden u gratis advies over het type model en de systemen die goed in uw omgeving of huis zullen passen. Zo kunt u gaan voor een single, split of multi airco waarvan wij in de installatie kunnen voorzien, maar er bestaan ook mobiele systemen die u kutn verplaatsen.

Vraag ook gerust offertes op als u prijzen wilt weten of geef het aan als we u ergens bij kunnen helpen. Zo zorgen we samen dat u de juiste airco in Roosendaal aanschaft.

Contact opnemen voor airco service

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze expertise op het gebied van airco service Roosendaal en wilt u contact opnemen? Of heeft u een vraag of opmerking die u wilt stellen, voordat u besluit een afspraak te maken? Neem dan gerust via onze website contact met ons op door het contactformulier in te vullen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Elders een airco gewenst? U kunt ook bij ons terecht voor o.a. airco service in Bergen op Zoom.

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s Koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is, heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en de compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest, is de montage inbegrepen. Mocht er na de installatie nog iets aan de hand zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Dat is de service die wij u bieden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een airco onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken