slide image
slide image

Professionele airco service in Fijnaart

Heeft u een ervaren specialist in airco service te Fijnaart of omgeving nodig? Nico’s Koeltechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van airconditioningsystemen. Wij plaatsen en onderhouden airco’s voor zowel bedrijven als particulieren. Ons bedrijf, dat in 1999 gestart is als maintenance service en zich in 2007 heeft uitgebreid met koeltechniek heeft al jarenlange ervaring op het gebied van airco service. Beschikt u over ruimtes die wel beter gekoeld mogen worden en waar meer frisse lucht gewenst is? Laat dan door Nico’s Koeltechniek een Samsung airco installeren. Wij bieden airco service te Fijnaart en omgeving aan tegen een aantrekkelijke prijs. Maak nu direct een afspraak, of vraag om vrijblijvend advies door ons contactformulier in te vullen.

Genieten van airconditioning in Fijnaart

Het plaatsen van een airconditioning brengt vele voordelen met zich mee. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • De lucht wordt gefilterd;
  • Een airco draagt bij aan de isolatie van een gebouw;
  • De airconditioning maakt een benauwde ruimte minder benauwd;
  • Het systeem kan een ruimte echter ook (bij-)verwarmen. De airco zal uw ruimte in ieder geval altijd op een comfortabele temperatuur houden;
  • U zult fijner kunnen slapen of werken.

Wilt u ook genieten van al deze voordelen? Maak dan gebruik van de airco service te Fijnaart en omgeving die Nico’s Koeltechniek aanbiedt.

Kiezen voor Nico’s Koeltechniek

Indien u kiest voor Nico’s Koeltechniek, kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning installatie en alle bijbehorende service. Nico is in 1999 gestart in maintenance services en heeft in 2007 de bedrijfsactiviteiten uitgebreid door zich tevens te gaan specialiseren in koeltechniek. Ons bedrijf werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en verricht inmiddels al jarenlang airco service te Fijnaart en omgeving. Ons bedrijf heeft door de jaren heen verscheidene expertises opgedaan. Zo verrichten we werkzaamheden die onder meer bestaan uit service en onderhoud bij onder meer verscheidene winkels, cafetaria’s en cafés, en het plaatsen en onderhouden van airco’s voor bedrijven en particulieren.

Neem nu contact op voor de airco service in Fijnaart

Nico’s Koeltechniek biedt u graag airco service te Fijnaart en omgeving aan. Bij interesse in onze expertise op het gebied van airco’s kunt u direct een afspraak maken met ons via onze site. Ook bent u natuurlijk vrij om meer informatie aan te vragen. Wij bieden u graag vrijblijvend advies aan. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen, of ons telefonisch bereiken via 06 – 28956430.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken