slide image
slide image

Airco service Etten-Leur gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Wilt u genieten van de voordelen die Nico’s Koeltechniek u, uw gezin of collega’s te bieden heeft? Maak dan kennis met onze airco service Etten-Leur en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken.

Kiezen voor onze airco service Etten-Leur

Als u kiest voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Inmiddels hebben wij een diverse expertise opgedaan, door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Etten-Leur en omgeving.

De voordelen van een airco

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco in huis of op kantoor zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • De lucht wordt gefilterd
  • Door een airco kunt u lekkerder slapen of werken
  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen
  • Draagt bij aan de isolatie van een gebouw

Door te kiezen voor een airconditioning, is kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap.

Vrijblijvend kennismaken met Nico’s Koeltechniek

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze expertise op het gebied van airco service Etten-Leur en wilt u contact opnemen? Of heeft u een vraag of opmerking die u wilt stellen, voordat u besluit een afspraak te maken? Maak gebruik van de knoppen aan de rechterkant van uw scherm om informatie aan te vragen of direct een afspraak te maken!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken