slide image
slide image

Ervaren airco service Bergen op Zoom gezocht?

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Nico’s Koeltechniek biedt u voordelen om van te genieten. Maak hiervoor kennis met onze airco service Bergen op Zoom en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken.

Kies voor onze airco service Bergen op Zoom

Kiest u voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, dan kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Bergen op Zoom en (directe) omgeving, hebben we inmiddels diverse expertise opgedaan.

Voordelen van airconditioning

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco thuis of op kantoor zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • Door een airco kunt u lekkerder werken of slapen
  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen
  • De lucht wordt gefilterd
  • Draagt bij aan de isolatie van een gebouw

Door te kiezen voor een airconditioning, is kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap.

Contact opnemen met Nico’s Koeltechniek voor service en onderhoud

Geïnteresseerd geraakt in onze expertise op het gebied van airco service Bergen op Zoom en wilt u contact opnemen? Of wellicht heeft u een vraag of opmerking die u wilt stellen, voordat u besluit een afspraak te maken. Maak gebruik van de knoppen aan de rechterkant van uw scherm om informatie aan te vragen of direct een afspraak te maken!

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest is de montage inbegrepen. Daarnaast kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een arico onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit gaat ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Afspraak maken