slide image
slide image

Ervaren airco service in Bergen op Zoom gezocht?

Wilt u een airco in Bergen op Zoom kopen? Als u hiervoor op zoek bent naar een specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft, kunt u bij ons terecht? Nico’s Koeltechniek biedt u voordelen om van te genieten. Maak kennis met onze airco service in Bergen op Zoom en laat al uw wensen op het gebied van koudeproducten door ons waarmaken.

“Met een airconditioning van kwaliteit is uw huis verwarmen en koelen in een handomdraai gedaan.”

Kies voor onze airco service Bergen op Zoom

Kiest u voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, dan kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Bergen op Zoom en (directe) omgeving, hebben we inmiddels diverse expertise opgedaan. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel installatie als reparatie en natuurlijk voor gratis advies over de diverse airco systemen.

Voordelen van airconditioning

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco thuis of op kantoor zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte
  • Door een airco kunt u lekkerder werken of slapen
  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen
  • De lucht wordt gefilterd
  • Draagt bij aan de isolatie van een gebouw

Welk type airconditioning kiest u?

Gaat u de airconditioning vooral gebruiken om te koelen of wilt u dat de airco evengoed kan verwarmen? Hiervoor bestaan vele soorten airco systemen. Welke u kiest is afhankelijk van uw gebruik en wat voor kwaliteit airco u wilt kopen in Bergen op Zoom. Wilt u de airco kunnen verplaatsen en hoeft de airco vooral alleen plaatselijk te koelen? Dan kunt u een mobiele versie kiezen die geen installatie behoeft.

Wilt u wel een airconditioning in Bergen op Zoom laten installeren door een installateur, dan kunt u kiezen uit meerdere systemen, waaronder de split airco. Een split airco onderscheid zich door een techniek die de warme en koude lucht van elkaar afsplitst. Bekijk hier meer over een split airco (inclusief installatie).

Door te kiezen voor een airconditioning, is kiezen voor goed onderhoud en service een mooie tweede stap.

Contact opnemen met Nico’s Koeltechniek voor service en onderhoud

Overweegt u een airco in Bergen op Zoom en wilt u meer informatie of offertes opvragen? Of wellicht heeft u een vraag of opmerking die u wilt stellen, voordat u besluit een afspraak te maken. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak!

Woont u in Roosendaal en wilt u airconditioning bestellen inclusief installatie? Dan kunt u tevens bij ons terecht voor airco service in Roosendaal,

❄️ Waarom een Split Airco?

Een split airco filtert de lucht in een ruimte en maakt de kamer een stuk minder benauwd. De kamer kan op aangename temperatuur worden gebracht door middel van verkoeling of verwarming. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Zit er garantie op de airconditioning?

Wanneer de airconditioning door Nico’s Koeltechniek gekocht en geïnstalleerd is, heeft u 5 jaar garantie op de onderdelen en de compressor. Daarnaast raden wij aan om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Is de montage inbegrepen?

Als u voor een airconditioning van Nico’s Koeltechniek kiest, is de montage inbegrepen. Mocht er na de installatie nog iets aan de hand zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Dat is de service die wij u bieden. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

❄️ Hoe vaak moet een airco onderhouden worden?

Ons advies is om de airconditioning jaarlijks te laten onderhouden. Dit ten goede van de levensduur van de airco. Ook als de airco niet geplaatst is door Nico’s Koeltechniek kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken