slide image
slide image

Airco reparatie aan huis

Heeft u thuis een airco installatie die niet meer werkt zoals die zou moeten werken? Vindt u dat zonde en wilt u deze daarom graag laten repareren? Dan kan via Nico’s Koeltechniek! Wij verzorgen airco reparatie aan huis. Wij zorgen er voor dat u thuis of op kantoor niet langer in een benauwde lucht hoeft te zitten. Zeker in de wintermaanden is het op temperatuur brengen van een ruimte een stuk fijner met een airconditioning dan een raam open te zetten.

Nico’s Koeltechniek beschikt over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van airco’s. Wij leveren deze en verzorgen ook onderhoud en reparaties van airco’s, voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kunt u dus rekenen op vakmanschap!

Nico’s Koeltechniek is actief in de regio van Stampersgat. Woont u plaatsen als Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch? Maak dan gerust een afspraak voor de airco reparatie door te bellen naar 06 – 28956430.

Nico’s Koeltechniek verzorgt uw airco reparatie

Nico’s Koeltechniek is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en installeren van airconditioning systemen. Ook verzorgen wij onderhoudswerkzaamheden en airco reparatie. Het is belangrijk dat dergelijke werkzaamheden op correcte wijze worden uitgevoerd. Met Nico’s Koeltechniek bent u hiervan verzekerd. Wij zijn al sinds 2007 expert op het gebied van airco’s en hebben sindsdien al vele tevreden klanten van dienst mogen zijn.

De voordelen van een goed werkende airconditioning

Met een airconditioning bij u thuis of op kantoor die naar behoren functioneert geniet u van allerlei voordelen. Een airco brengt niet alleen een aangename kamertemperatuur als voordeel met zich mee. Schakel Nico’s Koeltechniek in voor airco reparatie bij een kapotte airconditioning en geniet van de volgende voordelen:

  • De airco filtert de lucht in een ruimte;
  • De kamer wordt op aangename temperatuur gebracht, door middel van verkoeling of verwarming;
  • Airco’s maken ruimtes minder benauwd;
  • Het is een stuk fijner slapen of werken indien u over een airco beschikt;

Ook genieten van deze voordelen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met Nico’s Koeltechniek!

Maak gelijk een afspraak!

Wilt u Nico’s Koeltechniek inschakelen voor airco reparatie aan huis of bij u op kantoor? Woont u in de omgeving van Stampersgat? Neem dan gelijk contact op om een afspraak te maken of om verder te informeren! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 28956430 en door middel van het online contactformulier

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken