slide image
slide image

Uw airco laten maken in Steenbergen?

Is uw airco kapot en wilt u uw airco laten maken in Steenbergen door een ervaren specialist? Dan bent u op zoek naar Nico’s Koeltechniek service. Nico’s Koeltechniek kan uw airco maken en installeren met zijn specialistische vakmanschap. Nico’s Koeltechniek heeft al ruim acht jaar ervaring met het plaatsen en installeren van airco’s. Dus aan ons vakmanschap hoeft u niet te twijfelen!

Waarom uw airco laten maken?

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen van een airco in huis of op kantoor zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimtes;
  • Een airco laat u lekkerder slapen of werken;
  • De lucht in de ruimte wordt gefilterd;
  • Een airco draagt bij aan de isolatie van een gebouw;
  • En een airco kan ook uw ruimte verwarmen.

Nico’s Koeltechniek en ervaring

Nico’s Koeltechniek is uw partner op het gebied van airco’s plaatsen, installeren, onderhouden en andere bijbehorende service. Daarom kiest u voor ons om uw aircotelaten maken in Steenbergenof omgeving.

Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Inmiddels hebben wij een diverse expertise opgedaan, door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Steenbergen en omgeving.

Een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze expertise en wilt u door ons uw airco laten maken in Steenbergen of omgeving? Twijfel dan niet langer en maak hier een afspraak met ons! Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over koeltechniek.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken