slide image
slide image

Uw airco laten maken in Oudenbosch?

Nico’s Koeltechniek is uw redder in nood als het aankomt op het installeren en repareren van uw koelinstallaties. Is uw airco kapot en wilt u uw airco laten maken in Oudenbosch door een ervaren specialist? Kies dan voor Nico’s Koelspecialist. Wij hebben al ruim acht jaar ervaring met het plaatsen en installeren van airco’s. Dus aan ons vakmanschap hoeft u niet te twijfelen!

Nico’s Koeltechniek diensten

Nico’s Koeltechniek is uw partner op het gebied van airco’s plaatsen, installeren, onderhouden en andere bijbehorende service. Daarom kiest u voor ons om uw airco te laten maken in Oudenbosch of omgeving.

Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Inmiddels hebben wij een diverse expertise opgedaan, door te werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Oudenboschen omgeving.

Voordelen van uw airco

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen van een airco in huis of op kantoor zijn:

  • Een airco kan naast koelen ook uw ruimte verwarmen;
  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimtes;
  • Een airco draagt bij aan de isolatie van een gebouw;
  • De lucht in de ruimte wordt gefilterd;
  • En een airco laat u lekkerder slapen of werken.

Daarom koos u ooit voor een airco, dus wacht niet langer en laat uw airco snel repareren!

Geïnteresseerd in Nico’s Koeltechniek?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze expertise en wilt u door ons uw airco laten maken in Oudenbosch of omgeving? Twijfel dan niet langer en maak hier een afspraak met ons! Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over koeltechniek.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken