slide image
slide image

Airco in Fijnaart nodig?

Bent u op zoek naar een airco te Fijnaart of omgeving? Nico’s Koeltechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning installatie. Ons bedrijf is gevestigd in Stampersgat en specialiseert zich in het installeren van airco’s in woningen of bedrijfspanden. Wij begrijpen heel goed als u het zat bent te werken in een benauwde ruimte of gewoon behoefte heeft aan meer frisse lucht. Onze airco’s van het merk Samsung kunnen er voor zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft. Wilt u ook genieten van een airco te Fijnaart of omgeving? Maak dan direct een afspraak, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De voordelen van een airco

Het door Nico’s Koeltechniek laten installeren van een airco te Fijnaart of omgeving brengt vele voordelen met zich mee. Zo filtert een airco de lucht en draagt deze bij aan de isolatie van een gebouw. Ook kan een airco zorgen voor een minder benauwde ruimte, al kan de airco echter ook (bij-)verwarmen. In ieder geval zal regelen de airco dat uw ruimte altijd op een comfortabele temperatuur gehouden wordt. Met een Samsung airco van Nico’s Koeltechniek zult u gegarandeerd lekkerder slapen of werken.

Nico’s Koeltechniek

Nico’s Koeltechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning installatie en alle bijbehorende service. Nico is in 1999 gestart in maintenance services. Vanaf 2007 heeft hij de bedrijfsactiviteiten uitgebreid en is hij zich tevens gaan specialiseren in koeltechniek. Ons bedrijf werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en installeert inmiddels al jarenlang airco’s te Fijnaart en omgeving. Inmiddels hebben we dus diverse expertises opgedaan en verrichten we werkzaamheden die onder meer bestaan uit service en onderhoud bij onder meer verscheidene winkels, cafetaria’s en cafés, en het plaatsen en onderhouden van airco’s voor bedrijven en particulieren.

Afspraak maken voor een airco in Fijnaart?

Zoekt u een bedrijf dat airco’s te Fijnaart en omgeving installeert? Dan bent u bij Nico’s Koeltechniek aan het goede adres. Als u geïnteresseerd bent geraakt in onze expertise op het gebied van airco’s kunt u direct een afspraak maken met ons. Ook bent u natuurlijk vrij een vraag te stellen. Wij bieden u graag vrijblijvend advies aan. U kunt contact opnemen door het formulier op onze website in te vullen, of ons telefonisch bereiken via 06 – 28956430.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken