slide image
slide image

Airco laten installeren in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van koeltechniek om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor heerlijk koel blijft? Wilt u genieten van de voordelen die Nico’s Koeltechniek u, uw gezin of collega’s te bieden heeft? Maak dan kennis met onze koeltechniekservice en laat al uw wensen op het gebied van een airco in Bergen op Zoom door ons waarmaken.

Kiezen voor een airco van Nico’s Koeltechniek in Bergen op Zoom

Als u kiest voor Nico’s Koeltechniek als uw partner op het gebied van airco’s en bijbehorende service, kiest u voor een jarenlange ervaring. Nadat wij gestart zijn in maintenance services, zijn wij ons vanaf 2007 gaan specialiseren in koeltechniek. Inmiddels hebben wij een diverse expertise opgedaan, door te werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Bergen op Zoom en (directe) omgeving.

De voordelen van een airco als koeltechniek

Kiezen voor een airconditioning biedt vele voordelen, die verder gaan dan een comfortabele binnentemperatuur. Een aantal voordelen zijn van een airco in uw huis of bedrijf in Bergen op Zoom zijn:

  • Een airco zorgt voor een minder benauwde ruimte;
  • Een airco kan ook (bij-)verwarmen;
  • De lucht wordt gefilterd;
  • Door een airco kunt u lekkerder werken of slapen;
  • Een airco draagt bij aan de isolatie van een gebouw.

Contact opnemen met Nico’s Koeltechniek – Airco Bergen op Zoom

Wilt u gebruikmaken van de kennis en kunde die wij u te bieden hebben op het gebied airco’s? Bijvoorbeeld omdat u graag een airco in Bergen op Zoom wilt laten installeren? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Nico’s Koeltechniek staat voor u klaar!

Vrijblijvend contact opnemen

Neem contact op!

Gastelsedijk West 28 | 4754 AT | Stampersgat

Wij zijn enkel werkzaam in de omgeving van: Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Dinteloord, Dintelmond, Heijningen, Kruisland, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op zoom.

Afspraak maken